Meie originaal Kreeka feta tuleb kolmanda põlvkonna perefirmast, mis asutatud juba 1936 aastal. Korinthose piirkonna Ziria mäed on andnud meie juustule nime. Kitsed ja lambad, kelle piimast seda hõrgutist tehakse, elavad seal mäeorgudes aasta ringi vabalt, toituvad parimal naturaalsel viisil ja annavad nii kvaliteetseimat toorainet juustule.
Fetat tohib toota ainult kindlal viisil ja teatud piirkondades, kus on selleks sobivad tingimused. Isegi igal pool Kreekas ei tohi seda valmistada, rääkimata siis tootmisest kusagil välismaal.
Originaal feta ei lase ennast odavalt toota. Seepärast on ka Kreekas levinud feta sarnane toode, millesse on lisatud lehmapiima ja mida tuntakse siin lihtsalt valge juustu nime all. See võib olla küll kvaliteetselt tehtud ja ka hästi maitseda, kuid see ei ole feta. Ta on odavam ja seetõttu müüvad paljud importijad seda juustu feta pähe. Sellise manipuleerimise juhtumeid esineb hulganisti igal aastal kogu euroopas. Meie käest saad sa garanteeritult õiget ja kõrgekvaliteedilist fetat. Me toome seda otse tootjalt, kel on väga kõrge piirkondlik renomee, võimsad traditsioonid ja kes pälvinud oma toodetega kõrgeid tunnustusi ka väljaspool Kreekat, kel olemas kõik tsertifikaadid, kvaliteedigarantiid ja mis kõige olulisem – auväärne nimi.
Impordime fetat Eestisse ainult kaalukaubana ja lõikame Sinule koha peal nii suure tüki kui soovid. Toome seda 14 kg spetsiaalsetes metallkanistrites ja 60 kg puitvaadis. Tegemist on algselt täpselt sama juustuga – erinevusega, et puitvaadis neli kuud laagerdunud feta (aged Feta Ziria) võtab endasse juurde maitsenüansse, nii nagu ka puuvaadis seisnud vein või konjak. Kuna puitvaadis laagerdatud fetat peetakse delikatessiks, on sellel ka veidikene kõrgem hind.